Puseur produk

Sarung Selimut Titik Abu-abu Poék, 3 Potongan (1 Sarung Selimut Jacquard, 2 Sarung Bantal) Sarung Selimut Microfiber Dikumbah Lemes Sadaya Usum Set sareng Panutup Sleting, Dasi Sudut

Katerangan pondok:

[Desain Tekstur Lucu] Pom-pom Tufts Kids Duvet Cover Set super lucu sareng trendi.Lemes, lawon warna pastel gaduh rasa kesederhanaan sareng desain polka dot anu saé.Upami anjeun henteu resep kana pola warna-warni tapi hoyong anu langkung seueur tibatan panutup polos.Tékstur dina ieu nambihan detil anu sampurna tanpa seueur teuing.Desain tékstur henteu ngan ukur jumlah detil sareng bakat anu sampurna tapi ogé nambihan penampilan anu lucu tapi elegan kana panutup duvet anu sederhana.


Gambar leutik:

  • Sarung Selimut Titik Abu-abu Poék, 3 Potongan (1 Sarung Selimut Jacquard, 2 Sarung Bantal) Sarung Selimut Microfiber Dikumbah Lemes Sadaya Usum Set sareng Panutup Sleting, Dasi Sudut
  • Sarung Selimut Titik Abu-abu Poék, 3 Potongan (1 Sarung Selimut Jacquard, 2 Sarung Bantal) Sarung Selimut Microfiber Dikumbah Lemes Sadaya Usum Set sareng Panutup Sleting, Dasi Sudut
  • Sarung Selimut Titik Abu-abu Poék, 3 Potongan (1 Sarung Selimut Jacquard, 2 Sarung Bantal) Sarung Selimut Microfiber Dikumbah Lemes Sadaya Usum Set sareng Panutup Sleting, Dasi Sudut

Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Ukuran Kembar(68x90 Inci);Ratu(90x90 Inci);Raja (104x90 inci)
Bahan Microfiber dikumbah
Warna Kulawu, Bodas
Pola Titik-titik Polka

Ngeunaan item ieu

[Desain Tekstur Lucu] Andency Pom-pom Tufts Kids Duvet Cover Set nyaéta super lucu sareng tren.Lemes, lawon warna pastel gaduh rasa kesederhanaan sareng desain polka dot anu saé.Upami anjeun henteu resep kana pola warna-warni tapi hoyong anu langkung seueur tibatan panutup polos.Tékstur dina ieu nambihan detil anu sampurna tanpa seueur teuing.Desain tékstur henteu ngan ukur jumlah detil sareng bakat anu sampurna tapi ogé nambihan penampilan anu lucu tapi elegan kana panutup duvet anu sederhana.

[ Ultra Soft Fabric ] Andency Soft Duvet Cover Set ngagunakeun lawon microfiber anu dikumbah, anu lemes, breathable, sareng ramah kulit, sareng tiasa masihan anjeun pangalaman sare anu nyaman sapertos awan, khususna pikeun bobo taranjang.Dina waktu nu sarua, kami nganggo lawon thickened on hareup pikeun mastikeun yén pompoms moal layu atawa gugur gampang, sarta prosés tékstil dénsitas tinggi nyegah sisi hareup ti keur torn.

[Sadaya Usum Duvet Cover Sets] Salaku pilihan kahiji pikeun gaya hiasan, anjeun tiasa nganggo éta pikeun pakéan comforter atanapi duvet anjeun.Andency Shabby Chic Duvet Covet Set ogé janten lapisan pelindung, bari ngajagi comforter atanapi quilt anjeun, langkung merenah pikeun nyeuseuh sareng ngalih ti usum ka usum.Amplop Tufted Dot bantal shams nambahkeun rarasaan leuwih enchanting ku koordinasi panutup duvet kalawan fasad exquisite.Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun kulawarga sareng réréncangan anjeun, sareng cocog pikeun sadaya musim.

[Naon anu anjeun tiasa kéngingkeun] Andency Twin Kid Duvet Cover Set kalebet 1 Jacquard Duvet Cover tanpa sisipan (66x90 inci) sareng 1 sarung bantal standar (20x26 inci) tanpa sisipan bantal.Panutup selimut abu-abu gaduh ikatan sudut jero pikeun ngamankeun sisipan anu ngajantenkeun murangkalih anjeun pangalaman anu pikaresepeun.

[Mudah beberesih & Service] Téknologi benang-dyed canggih ngajauhkeun masalah tina luntur sareng pilling.Mesin dikumbah tiis misah dina siklus hipu.Hawa garing atawa tumble garing kalayan panas low.Ulah ngabodaskeun jeung beusi.Upami anjeun ngagaduhan kabutuhan atanapi masalah, punten wartosan kami ku email amazon (klik Dijual ku Misecret teras klik Tanya patarosan) sareng kami bakal masihan anjeun solusi anu pas sareng nyugemakeun.pangalaman balanja anjeun salawasna prioritas kahiji urang.

Tujuan: Pasihan Anjeun 365 Peuting Nyaman

1

Kesederhanaan sareng desain polka dot anu saé- Tambihkeun tampilan anu lucu sareng haneut kana pangkeng anjeun.Desain ieu nambihan detil anu sampurna, bari tetep ngajaga rasa 'hotél' anu bersih.

Naha Méré Anjeun Saré Leuwih alus?

2

Ultra Soft- canggih dipilih microfiber, sanggeus perlakuan dikumbah husus, méré Anjeun touch lemes jeung smoother ti lawon séjén.

Breathable- lawon ngeusian hidrofilik alus teuing ngidinan hawa ngiderkeun leuwih merenah, teu panas teuing atawa tiis teuing, jauh ti sweating.

Ramah kulit- Andency ngan ukur nganggo téknologi bersih dina prosés produksi pikeun ngaleungitkeun bau sareng gatal nalika bobo anjeun.

High Density- jahit tepat dikawasa ensures Andency duvet panutup diatur leuwih lemes jeung awét sarta teu gampang pilling.

Rupa-rupa Ukuran pikeun Anjeun Pilih

3

Tips haneut

1. Mesin bisa diumbah dina cai handap 30 derajat nyalira.

2. Inget teu make pemutihan.Ironing dina setting low.

3.Seleting kudu ditutup pikeun nyegah karuksakan nalika meresihan.

4.Due mungkin kasalahan dina prosés produksi, ukuran sabenerna produk bisa boga kasabaran hiji nepi ka dua inci.

Kami Nganggap Sadayana Kanggo Anjeun

4

Aman Corner Dasi

4 puteran sudut tina comforter Andency tiasa ngabantosan ngamankeun panutup duvet anjeun dina tempat anu leres, anjeun tiasa nganggo comforter Andency salaku sisipan selimut sareng gampang ngarobih panutup duvet anjeun ku mood anjeun!

5

Karajinan endah pisan

Unggal titik tufts dihirupkeun ku workmanship handmade luhung.Ngaliwatan kontrol lengkep detil, Andency bakal masihan anjeun wanda pikaresepeun sareng kanikmatan visual anu henteu terbatas.

6

Sleting panutupanana

Panutup selimut microfiber dipasang ku panutupanana seleting.Gampang sareng lancar dianggo sareng éta halimunan sareng awét dibandingkeun sareng panutupanana anu sanés, teu aya sora nalika gerak.

7

Amplop Sarung Bantal

Sarung bantal kalayan desain amplop langkung merenah dianggo.Henteu aya seleting atanapi tombol, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan karusakan nalika beberesih.

8

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami