Bohemian ranjang panutup

  • Melu quilt komposit

    Melu quilt komposit

    Ranjang Tufted Gray dina Kantong 3 Potongan Ratu (90″x90″), Lemes sareng Bordir Shabby Chic Boho Comforter Set, Mewah Warna Solid Comforter sareng Pola Inten, Jacquard Tufts Set Kasur Pikeun Sadaya Usum

    Ngeunaan item ieu

    【Ultra-lemes jeung Lightweight】: set comforter pink dijieunna tina 100% kualitas premium microfiber.Panglipur ranjang anu langkung ipis dipinuhan ku padding anu lega anu ngajantenkeun langkung lengkep sareng hampang anu tiasa mastikeun kahaneutan sareng masihan anjeun perasaan dibungkus dina awan anu anjeun moal hoyong tinggalkeun.

    【Gaya Geometris Segitiga Noval】: Beda sareng panglipur boho tradisional kalayan warna sareng pola anu terang, nada kulawu sareng jumbai bodas sederhana nunjukkeun kesederhanaan anu teu jelas, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngiringan tren bari ngajaga keunikan sareng kapribadian anjeun.

    【Kerjaan Éndah & Bisa Dibalikkeun sacara Ékonomi】: Penghibur ratu abu-abu LUCKYBULL ngadopsi téknologi jahitan anu saé sareng metode pengkabelan anu sami dina dua sisi anu nyegah pamindahan serat sareng ngantepkeun malik dina waktos anu sami.Anjeun tiasa kéngingkeun anu tiasa dibalikkeun kalayan pamakean ganda sareng bahan anu awét moal luntur sareng ngaleutikan saatos dikumbah, sahingga tiasa dianggo mangtaun-taun.

    【Ekstra Corner Loops to Turn into Comforter Insert】: Comforter kami dirarancang kalayan puteran tambahan dina opat juru anu tiasa janten sisipan comforter iraha waé anjeun hoyong.

    【Set Comforter 3Pcs Anjeun Bisa Meunang】: Set comforter ukuran ratu ngawengku hiji comforter pikeun ranjang raja (90″ x 90″), dua sarung bantal (20″ x 36″).

  • 3 Potongan (1 Pola Segitiga Bergaris Quilt sareng 2 Sarung Bantal), Bohemian Reversible Bedspread Microfiber Coverlet Sets Sadaya-Musim

    3 Potongan (1 Pola Segitiga Bergaris Quilt sareng 2 Sarung Bantal), Bohemian Reversible Bedspread Microfiber Coverlet Sets Sadaya-Musim

    【Ultra-lemes jeung Lightweight】: set quilt hideung dijieunna tina 100% kualitas premium microfiber.Bahanna dijahit dina konstruksi multilayered anu nyiptakeun quilts anu ringan sareng awét pikeun dianggo sapanjang taun.