Produk

  • Ukuran Ratu Quilted Dipasang 100% Poliéster Pad Kasur, Breathable Kasur Palindung, Lemes Noiseless Kasur Cover jeung Jero Saku, Manjang Nepi 18 Inci Pelindung Ranjang (Grey)

    Ukuran Ratu Quilted Dipasang 100% Poliéster Pad Kasur, Breathable Kasur Palindung, Lemes Noiseless Kasur Cover jeung Jero Saku, Manjang Nepi 18 Inci Pelindung Ranjang (Grey)

    Ngeunaan item ieu WATERPROOF MATTRESS PAD: Panutup kasur ratu gaduh dukungan TPU 100% tahan cai.Mémbran TPU ngajagi kasur anjeun tina kesang, cikiih, atanapi bocor anu teu kahaja.Taya deui isin nalika kacilakaan lumangsung.Cocog jeung barudak, manula, reuneuh, jsb Leuleus & QUILTED: Ukuran ratu pelindung kasur ngagabungkeun lawon microfiber dénsitas tinggi jeung jero keusikan premium.Desain quilted pang anyarna sareng sagi opat langkung ngadukung tibatan produk sanés.E...
  • 100% Brushed Microfiber Kembar Dipasang Lembar, Super Lemes sareng Nyaman, Kedutan, Luntur, Tahan Noda Saku Jero Dipasang Sprei Ngan, Abu-abu Poék

    100% Brushed Microfiber Kembar Dipasang Lembar, Super Lemes sareng Nyaman, Kedutan, Luntur, Tahan Noda Saku Jero Dipasang Sprei Ngan, Abu-abu Poék

    100% Brushed Microfiber Kembar Dipasang Lembar, Super Lemes sareng Nyaman, Kedutan, Luntur, Tahan Noda Saku Jero Dipasang Sprei Ngan, Abu-abu Poék

     

    Ngeunaan item ieu

    • Ukuran: Ukuran Kembar pas ukuran 39" x 75" sareng 18" kotak / saku
    • DISESUAIKAN: Ukuran Kembar dipasang ukuran 39 ″ x 75 ″ sareng 18 ″ kotak / saku pikeun kasur ukuranana ageung.Velvety microfiber dipasangan cadar jeung sabudeureun elastis nambahkeun gerakan, elegance jeung gaya.Cocog jeung kasur nepi ka 18″ kandel.
    • NYAMAN sareng Awét: Lembar dipasangan microfiber anu disikat ngahérankeun lemes, nyaman, luar biasa awét, kerut sareng tahan luntur.Cai mibanda kakuatan tensile tinggi, sahingga kuat, awét sarta kurang kamungkinan kana rip atawa cimata.Teu aya shrinkage sareng lawon anu kuat sareng ngajaga kacaangan.
    • PETUNJUK PERAWATAN: Nyeuseuh mesin tiis, siklus hipu, ngan ngabodaskeun non-klorin lamun diperlukeun, garing garing Low, beusi tiis lamun diperlukeun.
    • BRUSHED MICROFIBER - lawon microfiber brushed breathable mawa rasa lemes sareng cozy kana ranjang anjeun anu ngagoda anjeun cicing di ranjang pikeun lila
  • Luckybull Bedding Queen Fitted Sheet – Bottom Sheet – Deep Pocket – Soft Microfiber – Shrinkage and Fade Resistant-Easy Care –1 Fitted Sheet Only (Bodas)

    Luckybull Bedding Queen Fitted Sheet – Bottom Sheet – Deep Pocket – Soft Microfiber – Shrinkage and Fade Resistant-Easy Care –1 Fitted Sheet Only (Bodas)

    Luckybull Bedding Queen Fitted Sheet – Bottom Sheet – Deep Pocket – Soft Microfiber – Shrinkage and Fade Resistant-Easy Care –1 Fitted Sheet Only (Bodas)

     

    Ngeunaan item ieu

    • LEMBAR DIPASANG - Lembar pas ukuran ratu ukuran 60 x 80 inci sareng saku jero 18 inci anu cocog sareng kasur ukuran ageung dugi ka jero 18 inci sareng ngarancang anu ngalengkepan set ranjang anjeun kalayan saé.
    • ALL-AROUND ELASTIC - Elastis sadaya-sabudeureun pikeun narik watesna supados gampang manteng sareng pas kana dasar kasur
    • BRUSHED MICROFIBER - lawon microfiber brushed breathable mawa rasa lemes sareng cozy kana ranjang anjeun anu ngagoda anjeun cicing di ranjang pikeun lila
    • Nyusut sareng tahan luntur - Bahan microfiber diolah supados tahan ka shrinkage sareng luntur anu nambihan umur panjang lambar ku ngajaga dina kaayaan anu saé.
    • PITUDUH PERAWATAN - Mesin cuci tiis;Entong dipasihan pamutih;tumble garing atawa beusi dina suhu normal
  • Luckybull Ungu Plaid Duvet Cover Ratu Lemes Fantastis Kotak-kotak Paranti Sare Set pikeun Budak Awéwé Awéwé Lalaki Géométri Modern Kotak-kotak Set Comforter Set éstétis parabot keur sare

    Luckybull Ungu Plaid Duvet Cover Ratu Lemes Fantastis Kotak-kotak Paranti Sare Set pikeun Budak Awéwé Awéwé Lalaki Géométri Modern Kotak-kotak Set Comforter Set éstétis parabot keur sare

    Luckybull Ungu Plaid Duvet Cover Ratu Lemes Fantastis Kotak-kotak Paranti Sare Set pikeun Budak Awéwé Awéwé Lalaki Géométri Modern Kotak-kotak Set Comforter Set éstétis parabot keur sare

     

    Ngeunaan item ieu

    • 【Grid Comforter Set】Sét ranjang kami dilengkepan ku 1 selimut kotak-kotak ungu sareng 2 sarung bantal.Anjeun teu peryogi panutup tambahan deui, nu bisa ngahemat waktos Anjeun pikeun ngaganti panutup ranjang.Anjeun tiasa kéngingkeun set ranjang dina hiji pakét tunggal tinimbang mésér unggal barang nyalira anu hargana langkung seueur.
    • 【3 Potongan Kasur Set】 Luckybull plaid comforter set ukuran pinuh ngawengku 1 Comforter (79x90 inci) jeung 2 sarung bantal (20x26 inci).The wungu biru plaid comforter bisa dipaké salaku sisipan duvet atawa salaku comforter mandiri.
    • 【Desain Kotak-kotak Klasik】Selimut kotak-kotak ungu Luckybull klasik sareng bergaya.The plaid comforter highlights rasa, mere Anjeun rasa langgeng tur seger, cocog pikeun sagala umur.Set comforter plaid mangrupikeun klasik anu henteu pernah kaluar tina gaya!
    • 【Kain Microfiber Lemes】 Set comforter plaid kami dijieun tina microfiber kualitas luhur, mere Anjeun rarasaan touch lemes jeung cozy pamungkas, ngajaga anjeun nyaman sapanjang peuting pikeun sare alus jeung sora.Set comforter microfiber ungu kami tiasa dianggo pikeun sadaya usum.
    • 【Pilihan Kado Hebat】 Pilihan Alus salaku Kado Ulang Tahun atanapi Kado Liburan ka Barudak anu anjeun dipikacinta, Anggota Kulawarga, Pecinta, Babaturan Alus, sareng sajabana. Entong dipasihan pamutih.
  • Luckybull Blush White Plaid Comforter Full (79x90 Inci), 3 Potongan (1 Plaid Comforter sareng 2 Sarung Bantal) Kebo Cek Plaid Comforter Set, Geometris Checkered Comforter Set Tempat Tidur

    Luckybull Blush White Plaid Comforter Full (79x90 Inci), 3 Potongan (1 Plaid Comforter sareng 2 Sarung Bantal) Kebo Cek Plaid Comforter Set, Geometris Checkered Comforter Set Tempat Tidur

    Luckybull Blush White Plaid Comforter Full (79x90 Inci), 3 Potongan (1 Plaid Comforter sareng 2 Sarung Bantal) Kebo Cek Plaid Comforter Set, Geometris Checkered Comforter Set Tempat Tidur

     

    Ngeunaan item ieu

    • 【Grid Comforter Set】Set ranjang kami hadir kalawan 1 blush plaid comforter jeung 2 sarung bantal.Anjeun teu peryogi panutup tambahan deui, nu bisa ngahemat waktos Anjeun pikeun ngaganti panutup ranjang.Anjeun tiasa kéngingkeun set ranjang dina hiji pakét tunggal tinimbang mésér unggal barang nyalira anu hargana langkung seueur.
    • 【3 Potongan Kasur Set】 Luckybull plaid comforter set ukuran pinuh ngawengku 1 Comforter (79x90 inci) jeung 2 sarung bantal (20x26 inci).The blush blush plaid comforter bodas bisa dipaké salaku sisipan duvet atawa salaku comforter mandiri.
    • 【Desain Kotak-kotak Klasik】Palipur kotak-kotak blush Luckybull klasik sareng bergaya.The plaid comforter highlights rasa, mere Anjeun rasa langgeng tur seger, cocog pikeun sagala umur.Set comforter plaid mangrupikeun klasik anu henteu pernah kaluar tina gaya!
    • 【Kain Microfiber Lemes】 Set comforter plaid kami dijieun tina microfiber kualitas luhur, mere Anjeun rarasaan touch lemes jeung cozy pamungkas, ngajaga anjeun nyaman sapanjang peuting pikeun sare alus jeung sora.Set comforter microfiber blush kami tiasa dianggo pikeun sadaya usum.
    • 【Pilihan Kado Hebat】 Pilihan Alus salaku Kado Ulang Tahun atanapi Kado Liburan ka Barudak anu anjeun dipikacinta, Anggota Kulawarga, Pecinta, Babaturan Alus, sareng sajabana. Entong dipasihan pamutih.
  • Luckybull Blue Brown Plaid Comforter Full (79x90 Inci), 3 Potongan (1 Plaid Comforter sareng 2 Sarung Bantal) Kebo Cék Plaid Comforter Set, Geometris Checkered Comforter Set Tempat Tidur

    Luckybull Blue Brown Plaid Comforter Full (79x90 Inci), 3 Potongan (1 Plaid Comforter sareng 2 Sarung Bantal) Kebo Cék Plaid Comforter Set, Geometris Checkered Comforter Set Tempat Tidur

    Luckybull Blue Brown Selimut Kotak-kotak Pinuh (79x90Inci), 3 Potongan (1 Selimut Kotak-kotak sareng 2 Sarung Bantal) Set Selimut Kotak-kotak Cek Kebo, Set Kasur Kotak-kotak Geometris

     

    Ngeunaan item ieu

    • Grid Comforter Set】Sét ranjang kami hadir sareng 1birucomforter plaid jeung 2 sarung bantal.Anjeun teu peryogi panutup tambahan deui, nu bisa ngahemat waktos Anjeun pikeun ngaganti panutup ranjang.Anjeun tiasa kéngingkeun set ranjang dina hiji pakét tunggal tinimbang mésér unggal barang nyalira anu hargana langkung seueur.
    • Set ranjang 3 Potongan】Luckybullset comforter plaid ukuran pinuh ngawengku 1 Comforter (79x90Inci) jeung 2 Sarung bantal (20x26Inci).Thecoklat birucomforter plaid bisa dipaké salaku sisipan duvet atawa salaku comforter mandiri.
    • Desain Plaid Klasik】Luckybull birucomforter plaid nyaeta Palasik jeung stylish.The plaid comforter highlights rasa, mere Anjeun rasa langgeng tur seger, cocog pikeun sagala umur.Set comforter plaid mangrupikeun klasik anu henteu pernah kaluar tina gaya!
    • Kain Microfiber Lemes】 Set comforter kotak-kotak kami didamel tina microfiber kualitas luhur, masihan anjeun rarasaan sentuhan anu lembut sareng nyaman, ngajaga anjeun teu nyaman sapanjang wengi kanggo bobo anu saé sareng saé.Urangbiruset comforter microfiber nyaeta sagala-musim useable.
    • Pilihan Hadiah Hebat】Pilihan Alus salaku Kado Ulang Tahun atanapi Kado Liburan ka Budak anu anjeun dipikacinta, Anggota Kulawarga, Pecinta, Babaturan, jsb. Set Microfiber Comforter nyaéta Mesin tiasa diumbah dina cai tiis, siklus hipu, garing dina lemah atanapi garing sacara alami, ngalakukeun teu ngabodaskeun.

     

  • Luckybull Stripe Comforter Set King Size (104×90 Inci), 3 Potongan Xuping sareng Bodas Patchwork Striped Comforter, Microfiber Lemes Down Alternative Comforter Setup sareng Corner Loops

    Luckybull Stripe Comforter Set King Size (104×90 Inci), 3 Potongan Xuping sareng Bodas Patchwork Striped Comforter, Microfiber Lemes Down Alternative Comforter Setup sareng Corner Loops

    Luckybull Stripe Comforter Set King Size (104×90 Inci), 3 Potongan Xuping sareng Bodas Patchwork Striped Comforter, Microfiber Lemes Down Alternative Comforter Setup sareng Corner Loops

     

    Ngeunaan item ieu

    • [STRIPED PATTERN] Pola belang singket ayeuna didesain ulang ku 3 warna patchwork pikeun nambihan tampilan modéren sareng elegan ka kamar anjeun.Cocog warna anu saé ngantepkeun penghibur belang ieu janten pilihan kado anu saé!Pangaruh visual anu terang bakal ngajantenkeun Luckybull comforter tempat anu paling pikaresepeun di kamar anjeun.
    • [SOFT LIKE CLOUD] Kalayan microfiber sikat ganda anu dipilih, anjeun tiasa nampi panglipur alternatif anu super lembut kalayan biaya anu langkung murah.Saatos ngaraosan sentuhan anu nyaman sareng ramah kulit, anjeun moal ngantunkeunana.Luckybull comforter nyaeta breathable sareng nyaman dina sakabéh musim sarta ngahontal kasaimbangan sampurna, haneut dina usum tiris jeung tiis dina waktu usum panas, mastikeun anjeun sare sora na cozy sapeuting.
    • [FILLING CUKUP] Téknologi ngeusian microfiber anu disebarkeun spiral 3D tiasa nyumponan rupa-rupa sarat sikep bobo anjeun sareng salawasna tetep énténg sareng gebu.Jahitan anu endah ningkatkeun sambungan anu kuat diantara lawon anu kaeusi, cukup stabil pikeun ngahindarkeun pergeseran sareng clumping.
    • [TAHAN & MUDAH PERAWATAN] Permukaan lemes dénsitas luhur ngajamin yén éta moal gampang sobek sareng ngaleutikan.Téknologi anu dicelup benang canggih ngajauhan masalah luntur.Mesin dikumbah dina suhu kamar dina siklus hipu.Hawa garing atanapi Tumble garing panas low.Ulah ngabodaskeun jeung beusi.Hadé ngumbah saméméh pamakéan munggaran.
    • [Naon anu anjeun tiasa kéngingkeun] King Comforter Set: 1 comforter (104 × 90 inci) kalayan puteran sudut (tiasa dibenerkeun ku panutup duvet), 2 sarung bantal (20 × 36 inci) sareng panutupanana amplop.
  • Ratu Duvet Cover Set sareng Tombol Dekoratif (90×90 Inci), 3 Potongan (1 Solid Duvet Cover, 2 Sarung Bantal) Lemes dikumbah Microfiber Kasur Duvet Covers sareng Sleting panutupanana, Sudut Dasi

    Ratu Duvet Cover Set sareng Tombol Dekoratif (90×90 Inci), 3 Potongan (1 Solid Duvet Cover, 2 Sarung Bantal) Lemes dikumbah Microfiber Kasur Duvet Covers sareng Sleting panutupanana, Sudut Dasi

    Ratu Duvet Cover Set sareng Tombol Dekoratif (90×90 Inci), 3 Potongan (1 Solid Duvet Cover, 2 Sarung Bantal) Lemes dikumbah Microfiber Kasur Duvet Covers sareng Sleting panutupanana, Sudut Dasi

    Ngeunaan item ieu

    • [Kancing Dekoratif Vintage]: Tombol kayu anu didamel tina batok kalapa nambihan tampilan klasik anu hébat, sareng gaduh gaya vintage pikeun panutup duvet saderhana ieu anu saderhana pisan tapi henteu ditingali gaya.Gaya minimalis sareng karajinan anu endah, masihan anjeun wanda anu pikaresepeun sareng kanikmatan visual anu henteu terbatas.Warna padet tina set panutup duvet dihirupkeun kalayan vitalitas, warnana modéren sareng éndah.Upami anjeun milarian set duvet anu paling nyaman kalayan warna anu éndah, lembut, alami, maka henteu milarian deui.
    • [Thoughful Zipper Closure]: Set panutup Duvet ngadopsi seleting logam kualitas luhur sareng karya anu saé, anu pikeun ningkatkeun waktos panggunaan seleting.Dibandingkeun sareng panutupanana tombol tradisional, panutupanana seleting henteu ngarusak penampilan umum, tapi ogé ningkatkeun panutupanana sareng genah.Fitur panutupanana seleting anu disumputkeun, teu repot, ngagampangkeun pikeun ngagampangkeun selimut anjeun asup sareng kaluar tina panutup duvet ieu.
    • [Bahan Superior Dipilih]: Microfiber dikumbah nyaéta bahan baku anu diurus ku prosés khusus.Éta leuwih nyaman jeung cozy ti bahan séjén.Dijieun tina bahan ieu, panutup duvet lightweight ieu perméabilitas hawa alus tur bakal warmer tur lemes sanajan sanggeus beberesih.Panutup selimut anu lembut sareng haneut nyiptakeun sentuhan lemes anu luar biasa pikeun anjeun tiasa neuleumkeun diri anjeun dina impian kalayan panutup selimut anu nyaman ieu sapeuting.
    • [Naon anu anjeun tiasa kéngingkeun]: SET DUVET COVER SIZE: 1 seleting selimut panutup ratu sareng tombol hiasan (90×90 inci), 2 sarung bantal amplop (20×26 inci) .* Catet yén sisipan bantal, selimut atanapi selimut henteu kalebet.
    • [Mudah beberesih & Service]: Nyeuseuh mesin dina siklus hipu tiis, tumble garing dina low lamun diperlukeun..Hawa garing atanapi Tumble garing kalayan panas low.Ulah ngabodaskeun atawa beusi.Upami anjeun ngagaduhan kabutuhan atanapi patarosan, wartosan kami sareng kami bakal masihan anjeun solusi anu nyugemakeun dina waktosna.
  • Seersucker Striped Queen Comforter Set (90×90 inci), 3 Pieces- 100% Lemes Dikumbah Microfiber Lightweight Comforter sareng 2 Sarung Bantal, All Season Down Alternative Comforter Set for Bedding, Gray

    Seersucker Striped Queen Comforter Set (90×90 inci), 3 Pieces- 100% Lemes Dikumbah Microfiber Lightweight Comforter sareng 2 Sarung Bantal, All Season Down Alternative Comforter Set for Bedding, Gray

    Seersucker Striped Queen Comforter Set (90×90 inci), 3 Pieces- 100% Lemes Dikumbah Microfiber Lightweight Comforter sareng 2 Sarung Bantal, All Season Down Alternative Comforter Set for Bedding, Gray

    Ngeunaan item ieu
    Desain Seersucker Chic: Naha anjeun bosen ku set comforter polos tanpa desain naon?Tékstur seersucker anu hipu sareng éndah ieu saderhana sareng modis, sareng anjeun bakal resep kana pola dina tetempoan kahiji.
    Nyaman sareng Lemes: Set comforter abu-abu didamel tina 100% microfiber dikumbah.40% leuwih awét sarta breathable ti bahan biasa.
    Ringan sareng Ngembang: Penghibur ratu moal masihan tekanan ka handap dina awak anjeun.Anjeun sagemblengna bakal ngalembereh di dinya jeung ngarasa kawas saré dina awan.bahan lawon well-rengse nyadiakeun lemes jeung nyaman noel.
    Gampang Perawatan sareng Ramah Piaraan: Mesin tiasa diumbah dina siklus hipu sareng cai tiis nyalira.Hawa garing atanapi tumble garing dina panas low.Punten ulah ngabodaskeun.Set comforter ranjang kami henteu narik rambut piaraan anjeun.Nyekel paws anjing / ucing jeung bulu anjing / ucing brushes kaluar gampang.
    Ukuran & Ukur: Seersucker ratu ukuran comforter set ngawengku 1 Comforter (90×90 inci) jeung 2 Sarung bantal (20×26 inci).Set comforter bisa dipaké salaku sisipan duvet atawa salaku comforter mandiri.

  • Katun Campuran Duvet Cover Set Ratu, Ultra Lembut Floral Cover Comforter Set, Kembang Pola Set Kasur 3 Potongan pikeun Sadaya Usum, 90" x 90", Gray

    Katun Campuran Duvet Cover Set Ratu, Ultra Lembut Floral Cover Comforter Set, Kembang Pola Set Kasur 3 Potongan pikeun Sadaya Usum, 90" x 90", Gray

    Katun Campuran Duvet Cover Set Ratu, Ultra Lembut Floral Cover Comforter Set, Kembang Pola Set Kasur 3 Potongan pikeun Sadaya Usum, 90" x 90", Gray

    Ngeunaan item ieu

    • UKURAN QUEEN: sarung selimut 90″x90″, sarung bantal(2) 20″x26″, kulawu.
    • lawon: hareup: katun poliéster.lawon ensures kualitas alus teuing, awét sarta softness.
    • DESAIN JACQUARD: Pola dina set panutup duvet nyaéta jacquard.Eta geus kabentuk ngaliwatan anyaman lawon, nyieun beungeut concave-convex.Éta mangrupikeun produk anu ramah lingkungan sareng tingkat luhur.Anjeun tiasa mendakan rarasaan leungeun anu béda kusabab téknik jacquard.
    • DEKORASI RUMAH SAMPURNA: Tambihkeun gaya énggal ka bumi anjeun kalayan set panutup duvet anu éndah ieu nampilkeun pola kuadrat géométri.Cocog jeung kamar mana wae di imah anjeun - pangkeng, kamar tamu, kamar kids, imah pakansi.Éta bakal ngajantenkeun kamar anjeun siga tina majalah.
    • MUDAH DICUCI: Cuci warna sacara misah sareng sateuacan dianggo.Mesin ngumbah dina cai tiis.Tumpur garing handap.Entong dipasihan pamutih.Besi dina setelan panghandapna sakumaha diperlukeun.Cabut geura-giru tina dryer pikeun nyegah wrinkles.
  • Set Lengkap/Ratu/King Comforter Dicitak 3 Potongan Selimut Set Ringan Ranjang Selimut Set Lemes Kasur Selimut Set sareng 2 Sarung Bantal kanggo Sadaya Usum

    Set Lengkap/Ratu/King Comforter Dicitak 3 Potongan Selimut Set Ringan Ranjang Selimut Set Lemes Kasur Selimut Set sareng 2 Sarung Bantal kanggo Sadaya Usum

    Ngeunaan item ieu ⭐Set Panglipur Lengkap - Set Panglipur ngawengku 3Pcs total, kalebet 1 Panglipur ukuran pinuh ukuran 79×90 inci, 2 Sarung bantal ukuran 20×26 inci.Kadatangan Anyar!Idéal pikeun kado Poé Bapa.Urang ngajalankeun tawaran husus pikeun set comforter ieu ayeuna.Upami anjeun ngagaleuh, anjeun kéngingkeun ⭐Bahan Lemes & Nyaman - Set comforter ukuran pinuh didamel tina lawon microfiber anu disikat nyaéta 100% poliéster anu nyayogikeun f...
  • Potong bubuk daging gelombang berlian

    Potong bubuk daging gelombang berlian

    Pink Tufted Comforter Set Ukuran Ratu (90×90 inci), Boho Shabby Chic Comforter Géométri Bordir Set Kasur 3 Potongan (1 Comforter + 2 Sarung Bantal), Lembut Microfiber Comforter pikeun Sadaya Usum

    • DESIGN TUFTED ELEGANT】: Kuilt desain berumbai héjo nambihan suasana anu elegan ka pangkeng anjeun, sareng desain anu elegan ningkatkeun éstétika bumi anjeun sareng ngajantenkeun kamar tidur anjeun énggal.
    • 100% WASHED MICROFIBER】: Sakabeh potongan keusikan serat superfine ngadopsi jahitan anu ketat sareng modis, anu tiasa nyegah keusikan tina aglomerasi atanapi kapindahan.quilt nyaeta mengembang jeung lampu.Teu nempatkeun tekanan handap dina awak anjeun.lawon lemes sareng breathable Ieu pisan cocog pikeun sare alus
    • Naon anu anjeun tiasa kéngingkeun】: 3 potongan selimut ageung, kalebet awarna pinkcomforter (90*90 inci) jeung 2 sarung bantal (20*28 inci).
    • DESIGN PENUTUPAN SELENGKAP】: Sarung bantal anu kami rancang nyaéta pambukaan amplop anu disumputkeun, anu langkung merenah pikeun ngagentos sareng ngabersihan, sareng moal nyababkeun karusakan kana kulit sareng piaraan anjeun kusabab seleting logam.
    • Métode beresih jeung dasi】: Mesin bisa diumbah dina cai tiis jeung siklus hipu, tumble garing dina panas low, sarta ulah ngabodaskeun, ulah beusi.