Panutup quilt komposit

  • Seersucker Striped Queen Comforter Set (90×90 inci), 3 Pieces- 100% Lemes Dikumbah Microfiber Lightweight Comforter sareng 2 Sarung Bantal, All Season Down Alternative Comforter Set for Bedding, Gray

    Seersucker Striped Queen Comforter Set (90×90 inci), 3 Pieces- 100% Lemes Dikumbah Microfiber Lightweight Comforter sareng 2 Sarung Bantal, All Season Down Alternative Comforter Set for Bedding, Gray

    Seersucker Striped Queen Comforter Set (90×90 inci), 3 Pieces- 100% Lemes Dikumbah Microfiber Lightweight Comforter sareng 2 Sarung Bantal, All Season Down Alternative Comforter Set for Bedding, Gray

    Ngeunaan item ieu
    Desain Seersucker Chic: Naha anjeun bosen ku set comforter polos tanpa desain naon?Tékstur seersucker anu hipu sareng éndah ieu saderhana sareng modis, sareng anjeun bakal resep kana pola dina tetempoan kahiji.
    Nyaman sareng Lemes: Set comforter abu-abu didamel tina 100% microfiber dikumbah.40% leuwih awét sarta breathable ti bahan biasa.
    Ringan sareng Ngembang: Penghibur ratu moal masihan tekanan ka handap dina awak anjeun.Anjeun leres-leres bakal ngalembereh di jerona sareng ngarasa sapertos bobo dina méga.bahan lawon well-rengse nyadiakeun lemes jeung nyaman noel.
    Gampang Perawatan sareng Ramah Piaraan: Mesin tiasa diumbah dina siklus hipu sareng cai tiis nyalira.Hawa garing atawa tumble garing dina panas low.Punten ulah ngabodaskeun.Set comforter ranjang kami henteu narik rambut piaraan anjeun.Nyekel paws anjing / ucing jeung bulu anjing / ucing brushes kaluar gampang.
    Ukuran & Ukur: Seersucker ratu ukuran comforter set ngawengku 1 Comforter (90×90 inci) jeung 2 Sarung bantal (20×26 inci).Set comforter bisa dipaké salaku sisipan duvet atawa salaku comforter mandiri.

  • Katun Campuran Duvet Cover Set Ratu, Ultra Lembut Floral Cover Comforter Set, Kembang Pola Set Kasur 3 Potongan pikeun Sadaya Usum, 90" x 90", Gray

    Katun Campuran Duvet Cover Set Ratu, Ultra Lembut Floral Cover Comforter Set, Kembang Pola Set Kasur 3 Potongan pikeun Sadaya Usum, 90" x 90", Gray

    Katun Campuran Duvet Cover Set Ratu, Ultra Lembut Floral Cover Comforter Set, Kembang Pola Set Kasur 3 Potongan pikeun Sadaya Usum, 90" x 90", Gray

    Ngeunaan item ieu

    • UKURAN QUEEN: sarung selimut 90″x90″, sarung bantal(2) 20″x26″, kulawu.
    • lawon: hareup: katun poliéster.lawon ensures kualitas alus teuing, awét sarta softness.
    • DESAIN JACQUARD: Pola dina set panutup duvet nyaéta jacquard.Eta geus kabentuk ngaliwatan anyaman lawon, nyieun beungeut concave-convex.Éta mangrupikeun produk anu ramah lingkungan sareng tingkat luhur.Anjeun tiasa mendakan rarasaan leungeun anu béda kusabab téknik jacquard.
    • DEKORASI RUMAH SAMPURNA: Tambihkeun gaya énggal ka bumi anjeun kalayan set panutup duvet anu éndah ieu nampilkeun pola kuadrat géométri.Cocog jeung kamar mana wae di imah anjeun - pangkeng, kamar tamu, kamar kids, imah pakansi.Éta bakal ngajantenkeun kamar anjeun siga tina majalah.
    • MUDAH DICUCI: Cuci warna sacara misah sareng sateuacan dianggo.Mesin ngumbah dina cai tiis.Tumpur garing handap.Entong dipasihan pamutih.Besi dina setelan panghandapna sakumaha diperlukeun.Cabut geura-giru tina dryer pikeun nyegah wrinkles.
  • Inten tufted quilt

    Inten tufted quilt

    Bodas Duvet Cover Ratu (90 x 90 Inci), 3 Potongan (1 Selimut + 2 Sarung Bantal)Rhombus Sleting panutupanana Corner DasiLemes dikumbah Microfiber Duvet Cover pikeun lalaki, awéwé

    Ngeunaan item ieu

    [DESIGN LIPI MODERN] Naha anjeun bosen ku selimut polos anu muluspanutuptanpa rasa desain?Ayeuna désainer kami geus lila diajar sarta dirancang lawon kembang pleated.Karasa lemes sareng keriput.Dibandingkeun sareng produk warna padet anu sami, lipatan anu katingalina henteu teratur dihias ku kapribadian anu unik sareng rasa artistik tina panutup duvet, anu ngajantenkeun langkung saé.

    [TICKER WASHED MICROFIBER] lawon lipit ieu didamel tina kakuatan tinggi sareng bahan microfiber dikumbah kandel, anu 40% langkung awét tibatan bahan biasa sareng 20% ​​langkung beurat tibatan lawon biasa.Dina waktu nu sarua, lawon pleated ieu bakal leuwih.breathable tur leuwih nyaman ti bahan biasa.

    [SELENGKAP LOGAM JEUNG SUDUT TIES] Dina raraga ngahemat waktos Anjeun dina ngarobah duvet anjeun sarta comforter, kami geus diadopsi desain seleting logam leuwih merenah;dina waktos anu sareng, duvet nyertakeun kami boga dasi sudut dina opat juru, nu bisa hadé ngajaga duvet anjeun atanapi comforter ti slipping.

    [UKURAN naon anu anjeun tiasa pilih]Sadia dina panutup duvet kembar: 1 set panutup duvet (66″x 90″)&1 sarung bantal (20″x 26″);Sadia dina ratu panutup duvet: 1 set panutup duvet (90″x 90″)&2 sarung bantal (20″x 26″);Sadia dina duvet cover king: 1 set panutup duvet (104″x 90″)&2 Sarung bantal (20″x 36″).

    [PERAWATAN MUDAH sareng piaraan piaraan] Kamibelah ketupat panutup duvet nyaeta mesin bisa diumbah ku cai tiis dina siklus hipu kalayan kelir sarupa.Punten ulah ngabodaskeun sareng setrika.Éta henteu narik rambut piaraan anjeun.Nyekel paws anjing / ucing jeung bulu anjing / ucing sikat kaluar gampang.