Kancing Duvet Cover

  • Ratu Duvet Cover Set sareng Tombol Dekoratif (90×90 Inci), 3 Potongan (1 Solid Duvet Cover, 2 Sarung Bantal) Lemes dikumbah Microfiber Kasur Duvet Covers sareng Sleting panutupanana, Sudut Dasi

    Ratu Duvet Cover Set sareng Tombol Dekoratif (90×90 Inci), 3 Potongan (1 Solid Duvet Cover, 2 Sarung Bantal) Lemes dikumbah Microfiber Kasur Duvet Covers sareng Sleting panutupanana, Sudut Dasi

    Ratu Duvet Cover Set sareng Tombol Dekoratif (90×90 Inci), 3 Potongan (1 Solid Duvet Cover, 2 Sarung Bantal) Lemes dikumbah Microfiber Kasur Duvet Covers sareng Sleting panutupanana, Sudut Dasi

    Ngeunaan item ieu

    • [Kancing Dekoratif Vintage]: Tombol kayu anu didamel tina batok kalapa nambihan tampilan klasik anu hébat, sareng gaduh gaya vintage pikeun panutup duvet saderhana ieu anu saderhana pisan tapi henteu kedah diémutan.Gaya minimalis sareng karajinan anu endah, masihan anjeun wanda anu pikaresepeun sareng kanikmatan visual anu henteu terbatas.Warna padet tina set panutup duvet dihirupkeun kalayan vitalitas, warnana modéren sareng éndah.Upami anjeun milarian set duvet anu paling nyaman kalayan warna-warna anu éndah, lembut, alami, maka henteu milarian deui.
    • [Thoughful Zipper Closure]: Set panutup Duvet ngadopsi seleting logam kualitas luhur sareng karya anu saé, anu pikeun ningkatkeun waktos panggunaan seleting.Dibandingkeun sareng panutupanana tombol tradisional, panutupanana seleting henteu ngarusak penampilan umum, tapi ogé ningkatkeun panutupanana sareng genah.Fitur panutupanana seleting anu disumputkeun, teu repot, ngagampangkeun pikeun ngagampangkeun selimut anjeun asup sareng kaluar tina panutup duvet ieu.
    • [Bahan Superior Dipilih]: Microfiber dikumbah nyaéta bahan baku anu diurus ku prosés khusus.Ieu leuwih nyaman jeung cozy ti bahan séjén.Dijieun tina bahan ieu, panutup duvet lightweight ieu perméabilitas hawa alus tur bakal warmer tur lemes sanajan sanggeus beberesih.Panutup selimut anu lembut sareng haneut nyiptakeun sentuhan lemes anu luar biasa pikeun anjeun tiasa neuleumkeun diri anjeun dina impian kalayan panutup selimut anu nyaman ieu sapeuting.
    • [Naon anu anjeun tiasa kéngingkeun]: SET DUVET COVER SIZE: 1 seleting selimut panutup ratu sareng tombol hiasan (90×90 inci), 2 sarung bantal amplop (20×26 inci) .* Catet yén sisipan bantal, selimut atanapi selimut henteu kalebet.
    • [Mudah beberesih & Service]: Nyeuseuh mesin dina siklus hipu tiis, tumble garing dina low lamun diperlukeun..Hawa garing atanapi Tumble garing kalayan panas low.Ulah ngabodaskeun atawa beusi.Upami anjeun ngagaduhan kabutuhan atanapi patarosan, wartosan kami sareng kami bakal masihan anjeun solusi anu nyugemakeun dina waktosna.