Puseur produk

3 Potongan (1 Pola Segitiga Bergaris Quilt sareng 2 Sarung Bantal), Bohemian Reversible Bedspread Microfiber Coverlet Sets Sadaya-Musim

Katerangan pondok:

【Ultra-lemes jeung Lightweight】: set quilt hideung dijieunna tina 100% kualitas premium microfiber.Bahanna dijahit dina konstruksi multilayered anu nyiptakeun quilts anu ringan sareng awét pikeun dianggo sapanjang taun.


Gambar leutik:

  • 3 Potongan (1 Pola Segitiga Bergaris Quilt sareng 2 Sarung Bantal), Bohemian Reversible Bedspread Microfiber Coverlet Sets Sadaya-Musim
  • 3 Potongan (1 Pola Segitiga Bergaris Quilt sareng 2 Sarung Bantal), Bohemian Reversible Bedspread Microfiber Coverlet Sets Sadaya-Musim
  • 3 Potongan (1 Pola Segitiga Bergaris Quilt sareng 2 Sarung Bantal), Bohemian Reversible Bedspread Microfiber Coverlet Sets Sadaya-Musim
  • 3 Potongan (1 Pola Segitiga Bergaris Quilt sareng 2 Sarung Bantal), Bohemian Reversible Bedspread Microfiber Coverlet Sets Sadaya-Musim
  • 3 Potongan (1 Pola Segitiga Bergaris Quilt sareng 2 Sarung Bantal), Bohemian Reversible Bedspread Microfiber Coverlet Sets Sadaya-Musim
  • 3 Potongan (1 Pola Segitiga Bergaris Quilt sareng 2 Sarung Bantal), Bohemian Reversible Bedspread Microfiber Coverlet Sets Sadaya-Musim

Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Ukuran Ratu (90 * 90 di);Raja (104*90 inci);Kal Raja (108*96 inci)
Warna Hideung, kulawu
Pola Géometri
Bahan Microfiber

Ngeunaan item ieu

【Ultra-lemes jeung Lightweight】: Andency set quilt hideung dijieunna tina 100% kualitas premium microfiber.Bahanna dijahit dina konstruksi multilayered anu nyiptakeun quilts anu ringan sareng awét pikeun dianggo sapanjang taun.

【Pagawéan Éndah & Ékonomi Malik】: Andency hideung bohemian quilt set adopts téhnologi stitching alus teuing jeung métode wiring sarua dina dua sisi nu nyegah fiberfill shifting sarta ngidinan eta malikkeun dina waktos anu sareng.Anjeun tiasa kéngingkeun anu tiasa dibalikkeun kalayan pamakean ganda sareng bahan anu awét moal luntur sareng ngaleutikan saatos dikumbah, sahingga tiasa dianggo mangtaun-taun.

【Novel Gaya Boho】: Teu kawas gaya bohemian tradisional kalayan kelir caang jeung pola na, garis bodas basajan kalawan nada expresses kesederhanaan understated, ngamungkinkeun Anjeun pikeun tetep nepi ka trend bari ngajaga uniqueness anjeun sarta kapribadian.

【Multi-Tujuan Pamakéan pikeun Sadaya Usum】: Kalayan pola géométri anu dihias di luar, anjeun tiasa sampurna ngagunakeun éta salaku bedspread pikeun ngajaga comforter anjeun bersih upami anjeun resep bobo sareng piaraan anjeun atanapi tetep haneut dina usum anu langkung tiis;Lightweight jeung breathable, Anjeun bisa make eta salaku coverlet quilted lamun boga sweats peuting atawa ngahurungkeun turun comforter dina usum panas atawa kamar-hawa conditioned.

【Set Quilt 3Pcs Anjeun Tiasa Meunang】: Ratu ukuran quilt set ngawengku hiji quilt (90 "x 90"), dua sarung bantal (20 "x 26").CATETAN: Pilih ukuran anu langkung ageung upami anjeun hoyong pangaruh sapertos gambar.

【Cara Gampang pikeun Ngirit Waktos】: Gampang pikeun ngabersihan (Henteu aya bulu piaraan anu tinggaleun).Set quilt kami cocog pikeun nyeuseuh mesin siklus hipu tiis, tumble garing kalayan panas saeutik.Mangga ulah ngabodaskeun, beusi lampu lamun diperlukeun.Kami gaduh kapercayaan sareng kiridit mutlak pikeun anjeun percanten!

Naha Milih Comforter Set

8

Rarasaan lemes - ngeusian microfiber:

100% kualitas premium microfiber dianggap keusikan super-lemes, nu ngajadikeun sakabeh quilt set leuwih comfy na breathable.

Gaya Minimalis - pertandingan jero ruangan anu sampurna:

Gaya boho klasik kalayan pola segitiga belang bakal dianggo saé sareng hiasan minimalis tradisional sareng modern sareng bakal nyegerkeun kamar tidur anjeun.Ogé, éta mangrupikeun ide kado anu saé pikeun kulawarga sareng réréncangan anjeun, ngagampangkeun anjeun pikeun ngajaga gaya hirup anjeun!

Kain Nyaman - Pangalaman anu saé:

Nalika mastikeun sentuhan anu lembut, bahanna hampang sareng lapang.Set quilt Boho nyaéta kerut-noda sareng tahan luntur, anu awét sareng tiasa dianggo dina sagala usum.

Jahitan quilted halus-Awét dianggo:

Jahitan sareng anyaman géométri anu langkung saé ogé ngajamin yén henteu aya anu nyéépkeun atanapi nyéépkeun pikeun panggunaan anu lami.

Rincian Desain Boho Quilt Set dina Gaya anu pikaresepeun sareng Nyaman

9

Cocog jeung sagala usum

Set coverlet quilted ieu diwangun ku 3 lapisan misah taliti stitched babarengan pikeun nyieun lightweight,

set quilt coverlet sampurna anu haneut tur cuddly dina usum tiis sarta tiis dina usum panas.

10

Cocog jeung Kasus Bantal

Set quilt bodas kami lengkep sareng quilt sareng dua sarung bantal anu cocog.

Tambihkeun kaéndahan artistik ka pangkeng sareng ngadamel hiasan kamar raoseun.

9

Ningkatkeun gaya kamar anjeun

Set quilt dirancang kalayan gaya Bohemian klasik sareng segitiga belang, pola klasik gampang cocog sareng pangkeng anjeun, kamar tamu, kamar barudak, imah liburan, hiasan asrama, nawiskeun anjeun rarasaan anu elegan sareng klasik.

Émbaran Ukuran Anjeun Kudu Apal

13

Tips haneut

1. Lightweight na breathable anjeun bisa ngarasakeun sagala usum.

2. Ngumbah kalayan suhu ditangtoskeun, siklus hipu, tumble garing low, ulah ngabodaskeun.

3. Mangga ngidinan 1-3 cm kasalahan alatan pangukuran manual, pastikeun anjeun teu kapikiran saméméh anjeun maréntahkeun.

4. Warna bisa jadi saeutik béda kusabab sudut shooting béda, mangga ngartos.

5. Kusabab komprési vakum pikeun transportasi, saméméh ngagunakeun eta mangga inget sangkan eta mengembang deui.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK