Puseur produk

Selimut Boho Hideung, 3 Potongan (1 Selimut Belang Geometris Segitiga + 2 Sarung Bantal), Lemes Microfiber Abu-abu Bohemian Turun Selimut Alternatif Set Duvet Selapkeun

Katerangan pondok:

【Retro Boho Look】: Penampilan umumna hideung normal sareng nalika anjeun caket ningali éta langkung mirip retro Anthracite Black: comforter dicitak dina nada hideung sareng sababaraha pola tékstur abu-abu poék leutik.Sadaya warna digabungkeun pikeun ngahasilkeun penampilan hideung mottled.Beda sareng gaya bohemian tradisional kalayan warna sareng pola anu terang, garis bodas anu sederhana sareng nada hideung nganyatakeun kesederhanaan anu teu jelas, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalacak tren.


Gambar leutik:

  • Selimut Boho Hideung, 3 Potongan (1 Selimut Belang Geometris Segitiga + 2 Sarung Bantal), Lemes Microfiber Abu-abu Bohemian Turun Selimut Alternatif Set Duvet Selapkeun
  • Selimut Boho Hideung, 3 Potongan (1 Selimut Belang Geometris Segitiga + 2 Sarung Bantal), Lemes Microfiber Abu-abu Bohemian Turun Selimut Alternatif Set Duvet Selapkeun
  • Selimut Boho Hideung, 3 Potongan (1 Selimut Belang Geometris Segitiga + 2 Sarung Bantal), Lemes Microfiber Abu-abu Bohemian Turun Selimut Alternatif Set Duvet Selapkeun
  • Selimut Boho Hideung, 3 Potongan (1 Selimut Belang Geometris Segitiga + 2 Sarung Bantal), Lemes Microfiber Abu-abu Bohemian Turun Selimut Alternatif Set Duvet Selapkeun
  • Selimut Boho Hideung, 3 Potongan (1 Selimut Belang Geometris Segitiga + 2 Sarung Bantal), Lemes Microfiber Abu-abu Bohemian Turun Selimut Alternatif Set Duvet Selapkeun
  • Selimut Boho Hideung, 3 Potongan (1 Selimut Belang Geometris Segitiga + 2 Sarung Bantal), Lemes Microfiber Abu-abu Bohemian Turun Selimut Alternatif Set Duvet Selapkeun

Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Ukuran Pinuh (79*90 di);Ratu (90*90 di);Raja (104*90 di)
Warna Antrasit Hideung, Gray
Bahan Microfiber
Jumlah Potongan 3

Ngeunaan item ieu

【Retro Boho Tingal】: Teu kawas gaya bohemian tradisional kalayan kelir caang jeung pola na, garis bodas basajan kalawan nada abu expresses kesederhanaan understated, sahingga anjeun tetep nepi ka trend bari ngajaga uniqueness anjeun sarta kapribadian.Naon deui, pola anu endah sapertos lukisan abstrak anu teu jelas, pinuh ku rasa artistik.Upami anjeun gaduhna, anjeun gaduh karya seni.

【Ultra-lemes jeung Nyaman】: comforter dijieunna tina 100% kualitas premium microfiber.Comforter ieu ngeusi padding ample nu ngajadikeun eta pinuh;Éta henteu ngan ukur lemes sareng nganggo éta sapertos dibungkus dina méga, tapi ogé haneut sareng nyaman anu anjeun moal hoyong ngantunkeunana.

【Pagawéan Éndah】: Téknologi jahitan anu saé nyegah keusikan ngageser atanapi bocor.Kalawan puteran sudut, anjeun bisa kalayan gampang nambahkeun panutup duvet pikeun ngamankeun comforter di tempat.Hiji comforter pikeun dual-pamakéan nu bisa dipaké salaku Duvet Selapkeun atawa Stand-Alone Comforter.

【Naon Anjeun Bisa Meunang】: FULL: 1 comforter (79x90 inci) jeung 2 sarung bantal (20x26 inci).QUEEN: 1 sarung bantal (90x90 inci) sareng 2 sarung bantal (20x26 inci).KING: 1 sarung bantal (90x104 inci) sareng 2 sarung bantal (20x36 inci).Kado modern anu sederhana pikeun rumaja, budak lalaki, awéwé, lalaki atanapi awéwé. Cocog pikeun sadaya musim anu janten alternatif.

【Tips haneut】: Punten perhatikeun yén nalika nampi produk ranjang énggal anjeun, disarankeun pisan pikeun ngagaringkeunana dina panas anu lemah atanapi ngetok sacara lembut bari dipanggang di panonpoé salami sababaraha jam supados janten mengembang deui, kusabab komprési vakum pikeun transportasi.Mesin bisa diumbah dina cai tiis.Siklus hipu nyalira.Tumble garing dina suhu low.Ulah ngabodaskeun jeung ulah nyetrika.

Naha Milih Comforter Set

1

Gaya Boho - pertandingan jero ruangan anu sampurna:

Set ranjang unisex ieu bakal dianggo saé sareng hiasan minimalis tradisional sareng modern sareng bakal nyegerkeun kamar tidur anjeun.Ogé, éta mangrupikeun ide kado anu saé pikeun kulawarga sareng réréncangan anjeun, ngagampangkeun anjeun pikeun ngajaga gaya hirup anjeun!

Rarasaan lemes - ngeusian microfiber:

100% kualitas premium microfiber dianggap keusikan super lemes sareng nyaman, nu ngajadikeun sakabeh comforter leuwih comfy.Ngagolér, aya rasa kabungkus méga, matak horéam ninggalkeun.

Pengerjaan endah pisan--Jahitan Padet:

Mangpaat tina desain jahitan klasik kualitas luhur, comforters tetep ogé sanajan sanggeus loba washes, teu kudu salempang ngeunaan masalah mess-up sanggeus nyeuseuh.

Hampang sareng Haneut - Cocog pikeun Sadaya Musim:

Sanajan dieusian ku microfiber cukup, sakabéh comforter pisan lightweight tur teu masihan jalma rarasaan beurat, sarta merenah pikeun miara.comforter kami hampang tapi bisa mawa anjeun kahaneutan nu peryogi.

Émbaran Ukuran Anjeun Kudu Apal

2

Kami Nganggap Sadayana Kanggo Anjeun

3

Jahitan klasik

Andency ngadopsi desain stitch klasik,téhnologi stitching unggulan nyegahkeusikan ti shifting atawa bocor kaluar.

4

Sudut Loop

India Tribal Exotic comforterkalawan loop sudut nu bisa dipakésakumaha Duvet Selapkeun pikeun ngajaga comforter Anjeundina tempatna.Sajaba ti éta, nu bisa jadi salakucomforter mandiri.

5

Cocog jeung Kasus Bantal

Sampurna cocog sareng comforter.

Tambahkeun kaéndahan artistik kana pangkeng

sarta nyieun decor kamar ngeunah.

Bahan anu Dipilih Bakal Nyamankeun Saré

Kualitas luhur:

Dijieunna tina kualitas premium 100% bahan microfiber kalayan eusian jero microfiber lemes, lawon ieu dikenal salaku lemes, breathable, lightweight jeung awét, éta hadé pikeun kulit sénsitip.

Tips haneut:

1. kanyamanan sarta kahaneutan anjeun bisa ngarasakeun sagala usum.

2. Ngumbah kalayan suhu ditangtoskeun, siklus hipu, tumble garing low, ulah ngabodaskeun.

3. Mangga ngidinan 1-3 cm kasalahan alatan pangukuran manual, pastikeun anjeun teu kapikiran saméméh anjeun maréntahkeun.

4. Warna meureun saeutik béda kusabab sudut shooting béda, mangga ngartos.

5. Kusabab komprési vakum pikeun transportasi, saméméh ngagunakeun eta mangga inget sangkan eta mengembang deui.

6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami