Puseur produk

Basket Comforter Kembar, 3 Potongan (1 Basket Comforter, 2 Sarung Bantal) Olahraga Microfiber Basket Comforter Set parabot keur sare Pikeun Kids Budak Remaja

Katerangan pondok:

  • Baskét Comforter Set: baskét set parabot keur sare kami hadir kalawan 1 comforter jeung 2 sarung bantal.Comforter ieu tiasa ngahias kamar tidur langkung saé kalayan téma baskét.Anjeun teu peryogi panutup tambahan deui, nu bisa ngahemat waktos Anjeun pikeun ngaganti panutup ranjang.Anjeun tiasa kéngingkeun set ranjang dina pakét tunggal tibatan mésér unggal barang nyalira anu hargana langkung seueur.

Gambar leutik:

  • Basket Comforter Kembar, 3 Potongan (1 Basket Comforter, 2 Sarung Bantal) Olahraga Microfiber Basket Comforter Set parabot keur sare Pikeun Kids Budak Remaja
  • Basket Comforter Kembar, 3 Potongan (1 Basket Comforter, 2 Sarung Bantal) Olahraga Microfiber Basket Comforter Set parabot keur sare Pikeun Kids Budak Remaja
  • Basket Comforter Kembar, 3 Potongan (1 Basket Comforter, 2 Sarung Bantal) Olahraga Microfiber Basket Comforter Set parabot keur sare Pikeun Kids Budak Remaja
  • Basket Comforter Kembar, 3 Potongan (1 Basket Comforter, 2 Sarung Bantal) Olahraga Microfiber Basket Comforter Set parabot keur sare Pikeun Kids Budak Remaja
  • Basket Comforter Kembar, 3 Potongan (1 Basket Comforter, 2 Sarung Bantal) Olahraga Microfiber Basket Comforter Set parabot keur sare Pikeun Kids Budak Remaja

Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Ukuran Kembar (66x90 Inci); Pinuh (79x90 Inci);Ratu (90x90 Inci)
Warna oranyeu
Bahan Microfiber
Jumlah Potongan 2

Ngeunaan item ieu

Baskét Comforter Set: baskét set parabot keur sare kami hadir kalawan 1 comforter jeung 2 sarung bantal.Comforter ieu tiasa ngahias kamar tidur langkung saé kalayan téma baskét.Anjeun teu peryogi panutup tambahan deui, nu bisa ngahemat waktos Anjeun pikeun ngaganti panutup ranjang.Anjeun tiasa kéngingkeun set ranjang dina pakét tunggal tibatan mésér unggal barang nyalira anu hargana langkung seueur.

2PCS Kasur Comforter Twin Set ngawengku 1 Comforter na 1 Sarung Bantal.Comforter ranjang baskét Ieu nawiskeun kasaimbangan sampurna antara kahaneutan sarta kanyamanan, lightweight jeung lemes kalayan keusikan alternatif handap na, cocog pikeun pamakéan sapanjang taun.

Lemes & Nyaman Lawon: The comforter baskét dijieun tina kualitas luhur Microfiber, nu lemes sareng nyaman.Microfiber langkung awét tibatan bahan sanés.Set Comforter Kasur Baskét 3D dirancang pikeun peminat baskét, anu tiasa ngajantenkeun budak anjeun bobo anu amis sareng saé.

Pilihan Hadiah hébat: Set comforter baskét ieu bakal ngajantenkeun murangkalih seuri sareng pas pikeun kamar tidur, kamar tamu, kamar budak, RV, atanapi bumi liburan.Saé salaku Kado Ulang Tahun atanapi Hadiah Natal pikeun Barudak, Budak, Budak awéwé, Rumaja, atanapi Babaturan anjeun anu dipikacinta.

Kualitas luhur: set comforter ranjang baskét ieu tiasa diumbah dina cai tiis.Entong dipasihan pamutih.Kusabab comforter ieu rangkep dina kantong vakum, eta kacida dianjurkeun yén comforter dipanggang di panonpoé sarta disadap gently salila baking pikeun mengembang.

Baskét Comforter Siapkeun

1

Baskét Comforter Siapkeun

Naha anjeun bosen milarian set selimut ranjang pikeun murangkalih anjeun?Naha budak anjeun ngarasa bosen sareng selimut biasa?
Ieu sareng set comforter baskét 3D kami bakal ngabéréskeun masalah anjeun.set comforter percetakan 3D kami dirancang husus pikeun fans ngeunaan baskét.Pola baskét nambihan elemen olahraga sareng saé pikeun pangkeng bertema baskét pikeun murangkalih anjeun.Ieu drive jauh dullness sarta brings pangkeng atmosfir béda.

Naha anjeun pikir comforters sutra mahal teuing?Naha anjeun hariwang selimut beurat teuing pikeun mastikeun bobo anu santai?
Set comforter ieu didamel tina microfiber, anu hampang sareng ngahindarkeun beurat bahan sanés.Sareng éta cozy, lemes, sareng mulus, anu ogé ngagaduhan ciri kahaneutan tina bahan sanés.Set comforter microfiber tiasa ngahontal kasaimbangan anu sampurna antara kahaneutan sareng kanyamanan, ngajantenkeun murangkalih anjeun bobo anu saé sareng saé.

3D Baskét Comforter Siapkeun

2
3

Desain Baskét Senang
Desain anu pikaresepeun sareng warni nampilkeun pola baskét karesep anak anjeun, nambihan sentuhan pesona hiasan ka kamar budak anjeun.
Kain Lemes & Nyaman
The comforter baskét dijieun tina kualitas unggul Microfiber, nu lemes sareng nyaman.Microfiber langkung awét tibatan bahan sanés.
Karajinan anu saé
Kelim awét sareng desain quilted ngajantenkeun ngeusian alternatif handap henteu ngageser.Pola Baskét Cetak 3D ngajantenkeun warna selimut janten terang sanajan saatos dikumbah.

100% Microfiber

3D Baseball Seuneu Print

Kualitas luhur

Cocog pikeun Sadaya Usum

4

Tips:

Kusabab comforter baskét dibungkus dina kantong vakum, éta disarankeun pisan yén comforter dipanggang dina panonpoé jeung disadap gently pikeun mengembang.Mesin bisa diumbah dina cai tiis, tumble garing dina suhu low.Entong dipasihan pamutih.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami