Warta

Kami kerja keras pikeun ngahasilkeun

Datang ka bengkel produksi, barisan mesin berpungsi."Ieu pesenan ti Amérika Serikat, sareng ieu pesenan ti nagara Uni Éropa."Nunjuk ka baris tengah mesin, diréktur bengkel Zhang Deman ngenalkeun yén produk perusahaan dasarna dianggo pikeun ékspor, sareng bengkel ngagaduhan 92 karyawan dina 4 tim, damel ti isuk dugi ka wengi unggal dinten.

WechatIMG149 WechatIMG150

Dina soré 26 Maret, staf logistik produksi Haimen Ruiniu Textile Co., Ltd. anu instructing supir bango pikeun mindahkeun mesin bending CNC kana treuk flatbed di lawang tina bengkel."Ieu diparéntahkeun ku palanggan di Arab Saudi, sareng dikirim soré ieu," saur anggota staf.

Henteu masalah kumaha pinuhna pesenan, pencegahan sareng kontrol wabah henteu kedah lebay."Pasihan masing-masing karyawan masker, catet suhu awak sareng mareuman padamelan, sareng disinfect sacara saksama di daérah produksi, ruang tamu, sareng daérah kantor unggal dinten."Numutkeun staf, perusahaan taat kana produksi sareng pencegahan sareng kontrol wabah pikeun mastikeun produksi normal sareng operasi perusahaan.kalakuan.


waktos pos: Mar-31-2022