Warta

Opat sapotong set tina bahan katun murni dina ranjang ngajadikeun anjeun bobo sadayana wengi!

Di masarakat jaman kiwari, tekanan jalma beuki ningkat, kualitas saré beuki parah, garis buuk beuki luhur, sarta kulit beuki parah!Sarerea nyebutkeun "saré kageulisan".Upami anjeun henteu bobo, kaayaan kulit anjeun sacara alami goréng, sareng sumanget anjeun henteu saé.Upami anjeun hoyong bobo anu saé, ranjang opat sapotong anu séhat penting pisan.Dinten ayeuna, Xiaobian bakal nyarioskeun ka anjeun ngeunaan ranjang katun opat potongan kalayan volume penjualan anu paling luhur.

Opat sapotong ranjang set dijieunna tina katun murni boga ciri ieu:

1. Hygroscopicity

Serat katun ngagaduhan hygroscopicity anu saé.Dina kaayaan normal, serat bisa nyerep cai kana atmosfir sabudeureun, kalawan kandungan Uap 8-10%, jadi kontak kulit jalma sarta ngajadikeun jalma ngarasa lemes tapi teu kaku.Upami kalembaban awak katun ningkat sareng suhu sakurilingna luhur, sadaya eusi cai dina serat bakal nguap sareng bubar, ku kituna ngajaga quilt dina kaayaan kasaimbangan cai sareng ngajantenkeun jalma betah.

2. ingetan Uap

Kusabab serat katun mangrupakeun konduktor goréng panas sarta listrik, konduktivitas termal pisan low, sarta kusabab serat katun sorangan boga kaunggulan porosity sarta élastisitas tinggi, jumlah badag hawa bisa akumulasi antara serat, sarta hawa mangrupakeun konduktor goréng. panas jeung listrik, quilt katun murni boga ingetan Uap alus tur ngajadikeun jalma ngarasa haneut tur nyaman lamun dipaké.

3. lalawanan panas

Serat katun gaduh résistansi panas anu saé.Nalika éta handap 110 ℃, éta ngan bakal ngabalukarkeun évaporasi Uap dina quilt tur moal ngaruksak serat.Ku alatan éta, pamakéan kit katun murni dina suhu kamar boga dampak dina kualitas anak, nu ngaronjatkeun applicability lingkungan tina kit katun murni.

4. Kabersihan

Serat katun nyaéta serat alam.Komponén utami nyaéta selulosa, ogé sajumlah leutik zat lilin, zat anu ngandung nitrogén sareng pektin.Saatos seueur aspék pamariksaan sareng prakték, lawon katun teu gaduh stimulasi sareng pangaruh négatip dina kontak sareng kulit.Mangpaat sareng henteu ngabahayakeun pikeun awak manusa sareng gaduh kamampuan higienis anu saé.

Salian lemes sareng nyaman, nyerep Uap jeung kesang, harga katun murni opat sapotong set ogé sedeng, ku kituna geus favored ku loba pamakéna.


waktos pos: Sep-26-2021