Warta

Nganteurkeun barang

Di luar bengkel produk rengse Haimen Ruiniu Textile Co., Ltd., forklift a mudik, jeung barang rangkep dimuat kana treuk nu.
Staf departemén dagang asing pausahaan nangtung gigireun treuk jeung invoice, mariksa data kiriman.Angkatan barang ieu badé dikirim ka Kanada, kalayan total nilai langkung ti 60,000 dolar AS."Dina sababaraha dinten kapengker, pengiriman barang unggal dinten.Kamari, Rusia, dinten sateuacan kamari, Amérika Serikat ... ”Staf nyarios yén sanaos logistik lambat kusabab dampak wabah, pesenan perusahaan terus-terusan, sareng bengkel produksi ngajalankeun kapasitas pinuh unggal dinten.

Saban poé urang nganteurkeun barang.Volume pangiriman sarua jeung volume jualan, sarta volume jualan sarua pangaruh alus, parabot keur sare urang susunan borongan ka duanana pasar domestik jeung luar negeri sarta dipikacinta ku aranjeunna.Jaga anjeun, jaga bobo anjeun!

 

WechatIMG60 WechatIMG61 WechatIMG62


waktos pos: Mar-10-2022