Warta

Cina Supplier Cina Microfiber Adat parabot keur sare Room Active Digital Printing Comforter Siapkeun

【Retro Boho Tingal】: Teu kawas gaya bohemian tradisional kalayan kelir caang jeung pola na, garis bodas basajan kalawan nada abu expresses kesederhanaan understated, sahingga anjeun tetep nepi ka trend bari ngajaga uniqueness anjeun sarta kapribadian.Naon deui, pola anu endah sapertos lukisan abstrak anu teu jelas, pinuh ku rasa artistik.Upami anjeun gaduhna, anjeun gaduh karya seni.

【Ultra-lemes jeung Nyaman】: comforter dijieunna tina 100% kualitas premium microfiber.Comforter ieu ngeusi padding ample nu ngajadikeun eta pinuh;Éta henteu ngan ukur langkung lemes sareng ngagunakeun éta sapertos dibungkus dina méga, tapi ogé haneut sareng nyaman anu anjeun moal hoyong ngantunkeunana.

【Pagawéan Éndah】: Téknologi jahitan anu saé nyegah keusikan ngageser atanapi bocor.Kalawan puteran sudut, anjeun bisa kalayan gampang nambahkeun panutup duvet pikeun ngamankeun comforter di tempat.Hiji comforter pikeun dual-pamakéan nu bisa dipaké salaku Duvet Selapkeun atawa Stand-Alone Comforter.

【Naon Anjeun Bisa Meunang】: FULL: 1 comforter (79×90 inci) jeung 2 sarung bantal (20×26 inci).RATU: 1 selimut (90×90 inci) sareng 2 sarung bantal (20×26 inci).KING: 1 comforter (90×104 inci) jeung 2 sarung bantal (20×36 inci).Kado modern anu sederhana pikeun rumaja, budak lalaki, awéwé, lalaki atanapi awéwé. Cocog pikeun sadaya musim anu janten alternatif.

【Tips haneut】: Punten perhatikeun yén nalika nampi produk ranjang énggal anjeun, disarankeun pisan pikeun ngagaringkeunana dina panas anu lemah atanapi ngetok sacara lembut bari dipanggang di panonpoé salami sababaraha jam supados janten mengembang deui, kusabab komprési vakum pikeun transportasi.Mesin bisa diumbah dina cai tiis.Siklus hipu nyalira.Tumble garing dina suhu low.Ulah ngabodaskeun jeung ulah nyetrika.


waktos pos: Jul-22-2022