Puseur produk

Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, 3 Potongan (1 Selimut Kotak-kotak sareng 2 Sarung Bantal) Set Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, Setel Selimut Geometris Microfiber Ringan

Katerangan pondok:

【Set Penghibur Kotak-kotak Kembar】 Panglipur kotak-kotak hideung bodas kami aya dina 2 lembar, kalebet 1 Panglipur Papan Kotak Hideung Bodas (66″x90″) sareng 1 Sarung Bantal (20″x26″).Set comforter grid kembar ieu bisa dipaké salaku sisipan duvet atawa salaku comforter mandiri.Anjeun teu peryogi panutup tambahan deui, nu bisa ngahemat waktos Anjeun pikeun ngaganti panutup ranjang.Anjeun tiasa kéngingkeun set ranjang dina hiji pakét tunggal tinimbang mésér unggal barang nyalira anu hargana langkung seueur.


Gambar leutik:

  • Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, 3 Potongan (1 Selimut Kotak-kotak sareng 2 Sarung Bantal) Set Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, Setel Selimut Geometris Microfiber Ringan
  • Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, 3 Potongan (1 Selimut Kotak-kotak sareng 2 Sarung Bantal) Set Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, Setel Selimut Geometris Microfiber Ringan
  • Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, 3 Potongan (1 Selimut Kotak-kotak sareng 2 Sarung Bantal) Set Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, Setel Selimut Geometris Microfiber Ringan
  • Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, 3 Potongan (1 Selimut Kotak-kotak sareng 2 Sarung Bantal) Set Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, Setel Selimut Geometris Microfiber Ringan
  • Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, 3 Potongan (1 Selimut Kotak-kotak sareng 2 Sarung Bantal) Set Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, Setel Selimut Geometris Microfiber Ringan
  • Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, 3 Potongan (1 Selimut Kotak-kotak sareng 2 Sarung Bantal) Set Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, Setel Selimut Geometris Microfiber Ringan
  • Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, 3 Potongan (1 Selimut Kotak-kotak sareng 2 Sarung Bantal) Set Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, Setel Selimut Geometris Microfiber Ringan
  • Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, 3 Potongan (1 Selimut Kotak-kotak sareng 2 Sarung Bantal) Set Selimut Kotak-kotak Hideung Bodas, Setel Selimut Geometris Microfiber Ringan

Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Ukuran Kembar (66x90 inci);Pinuh(79x90Inci);Ratu (90x90 inci); Raja (104x90 inci)
Warna Hideung Bodas, Bodas Grid, Beureum
Téma Geometris, Plaid
Pola Warna kotak-kotak

Ngeunaan item ieu

【Set Selimut Kotak-kotak Kembar】Selimut kotak-kotak kami aya dina 2 lembar, kalebet 1 Penghibur Checkerboard (66"x90") sareng 1 Sarung Bantal (20"x26").Set comforter grid kembar ieu bisa dipaké salaku sisipan duvet atawa salaku comforter mandiri.Anjeun teu peryogi panutup tambahan deui, nu bisa ngahemat waktos Anjeun pikeun ngaganti panutup ranjang.Anjeun tiasa kéngingkeun set ranjang dina hiji pakét tunggal tinimbang mésér unggal barang nyalira anu hargana langkung seueur.

【 Jahitan endah pisan】comforter kembar plaid dirancang hideung Palasik kalawan pola checkered badag geometric bodas dina dua sisi, minimalis jeung fashion.Ngagunakeun téhnologi jahit alus teuing, nyegah keusikan ti shifting, sarta méré umur panjang alus teuing.Opat ikatan sudut pikeun ngabantosan anjeun nahan selimut anjeun dina tempatna.

【 Microfiber Kualitas Luhur】set comforter plaid kembar dijieunna tina microfiber kualitas luhur, nu lightweight, lemes, jeung comfy.Anjeun tiasa ngaraos sapertos bobo dina méga, tetep haneut dina usum tiris sareng tiis dina usum panas.Aya ogé bedspread éndah ngahias pangkeng anjeun nalika anjeun henteu bobo.Set comforter plaid kami mangrupikeun pilihan anu saé salaku kado ulang taun atanapi kado liburan khusus, sapertos Hari Ibu, Hari Bapa, Syukuran, Natal, jsb.

【Rupa-rupa Pamakéan】Set comforter plaid bodas hideung kami bisa mawa anjeun rarasaan urban stylish, elegan tapi dina gaya, cocog pikeun budak, katresna, rumaja, mahasiswa, awéwé, jeung lalaki.Comforter plaid hideung bodas ieu pisan modern jeung méwah, fits sagala rupa kamar, kayaning pangkeng, kamar tamu, kamar kids, RV, kamar pakansi, jeung saterusna.

【Cara Gampang】Kusabab comforter kembar kami rangkep dina kantong vakum, éta kacida dianjurkeun yén comforter dipanggang di panonpoé sarta disadap gently salila baking pikeun mengembang.Comforter kotak-kotak hideung sareng bodas kami tiasa diumbah ku mesin, nyeuseuh dina cai tiis, siklus hipu, sareng garing dina lemah teras garing sacara alami, henteu ngabodaskeun.

Dipariksa Comforter Set

1

Naha Milih Set Comforter?

5 Alesan Compelling pikeun Anjeun

Desain Plaid Klasik:Andency design plaid hideung bodas bakal mawa imah patani jeung elemen tradisional kana imah anjeun sarta bakal cocog pikeun rupa-rupa hiasan pangkeng béda, stylish, breathable, sarta unik, anjeun bakal cinta eta.

Lembut sareng Ngembang:Set comforter parabot keur sare kembar plaid dijieunna tina microfiber premium, super lemes, jeung nyaman.tetep haneut dina usum tiris sareng tiis dina usum panas.Sapoé digawé, awak geus capé.comforter Andency bisa nyieun anjeun bersantai, Ieu pisan penyembuhan.

Karya endah pisan:Mangpaat tina desain jahit klasik kualitas luhur, comforter kami bisa ngajaga kanyamanan alus sanajan dikumbah sababaraha kali, tanpa salempang ngeunaan masalah sanggeus ngumbah.Great Workmanship nyegah keusikan ti pindah sabudeureun atawa clumping babarengan.

Perawatan Gampang:Mesin tiasa diumbah dina siklus hipu sareng cai tiis sacara misah.Hawa garing atawa tumble garing dina panas low.Punten ulah ngabodaskeun.

Hadiah hébat:Gagasan kado set parabot keur sare basajan tur modern pikeun rumaja, budak lalaki, katresna, lalaki, atawa awéwé.

Plaid Beureum Comforter Ukuran Dimensi

2

Pilihan Empat Ukuran

Set selimut ukuran kembar kotak-kotak: 1 Selimut Kotak-kotak Kembar 66" x 90" sareng 1 Sarung Bantal 20" x26" ;

Set selimut kotak-kotak ukuran pinuh: 1 Selimut Kotak-kotak 79" x 90" sareng 2 Sarung Bantal 20" x26" ;

Set selimut ukuran ratu kotak-kotak: 1 Selimut Kotak-kotak Ratu 90"x 90" sareng 2 Sarung Bantal 20"x26" ;

Set selimut ukuran raja kotak-kotak: 1 Selimut Kotak-kotak Raja 104"x90" sareng 2 Sarung Bantal 20"x36" ;

Hébat Sadaya Taun Babak Comforter Set

3

Kanyamanan sareng kahaneutan anjeun tiasa nikmati sapanjang usum

Upami anjeun milarian ranjang anu méwah sareng hoyong ngajaga gaya alami, comforter plaid anu modis sareng sederhana mangrupikeun anu anjeun peryogikeun.

Punten entong ragu, milih set comforter kotak-kotak hideung henteu ngan ukur gaduh sentuhan anu lembut tapi ogé ngaraosan sare anu nyaman, éta ogé bakal masihan anjeun rélaxasi sakujur awak sapeuting.Anjeun moal janten jalma anu munggaran dina kulawarga anjeun anu bangun.

Rincian Kualitas Hight

4

Desain Plaid Palasik

Comforter dirarancang hideung klasik sareng kotak-kotak bodas, éta mangrupikeun pola kotak-kotak geometris dina dua sisi, minimalis sareng modern.

5

Microfiber lemes

Set comforter parabot keur sare kembar plaid dijieunna tina microfiber premium, lemes, jeung nyaman.The comforter set lightweight bisa dipaké pikeun sakabéh-musim.

6

Amplop Sarung Bantal

Set comforter cek kebo kami hadir sareng sarung bantal hiji amplop anu cocog (Teu Kalebet Bantal).Henteu aya seleting atanapi tombol, langkung gampang dianggo.

Parentah ngumbah

7

Tips haneut

1. Warna meureun saeutik béda kusabab sudut shooting béda, mangga ngartos

2. Kusabab comforter plaid kami diangkut ku komprési vakum, mangga inget janten mengembang deui saméméh pamakéan.Anjeun tiasa ngalaan éta ka panonpoé, pat eta enteng, sarta bakal fluff up nicely sanggeus sababaraha jam.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami